Над Москва прелита специалният самолет на Владимир Путин за Деня

...
Над Москва прелита специалният самолет на Владимир Путин за Деня
Коментари Харесай

Путин с предупреждение към Запада, какво показа /Видео/

Над Москва прелита специфичният аероплан на Владимир Путин за " Деня на Страшният съд ", който ще му разреши да продължи да ръководи Русия по време на нуклеарна война.

Във видео, оповестено в обществените мрежи, се вижда по какъв начин Илюшин Ил-80 минава ниско над покрайнините на града на фона на напрежението, че президентът на Русия може да прибегне до атомно оръжие поради спора в Украйна.



Руските управляващи настояват, че самолетът ще бъде показан на тазгодишния церемониал за Деня на успеха в понеделник на Червения площад. В момента той взе участие в подготовките за парада.

Ил-80 Maxdome е планиран да служи като Кремъл в небето при положение на нуклеарна офанзива и може да се зарежда във въздуха. Путин ще може да ръководи Русия и да издава команди на своите военни за нуклеарни удари от въздушния команден пункт.

Гигантският аероплан от руската ера, който няма прозорци, с изключение на тези на пилотската кабина, и прочут като " Летящия Кремъл ", до момента не е виждан на честване на Деня на успеха - отбелязващ провалянето над Хитлер и края на Втората международна война - от 2010 година, уточнява dnes.bg.

Повторната му поява е знак, че Путин желае да изпрати предупредително известие на Запада.

Самолетът ще бъде ескортиран от два МиГ-29, до момента в който лети ниско над катедралата Свети Василий.

Ако Ил-80 Maxdome бъде сменен с по-модерния Илюшин 96-400M, това ще разреши на съветския водач повече комфорт, до момента в който управлява войските и ракетите по време на нуклеарна злополука.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР