Над една четвърт от собствениците на модела X преминават към

...
Над една четвърт от собствениците на модела X преминават към
Коментари Харесай

Лоялността към iPhone на най-ниско ниво от осем години

Над една четвърт от притежателите на модела X минават към друга марка

Много консуматори на iPhone X избират Android смарт телефон, твърди магазин (снимка: CCO Public Domain)

Лоялността на потребителите на iPhone към марката в последно време е намаляла, съгласно отчет на BankMyCell – компания, която продава нови смарт телефони, като изкупува старите устройства, заяви CNET.

Анализът се базира на повече от 38 000 покупки на смарт телефони през последните девет месеца. 26% от потребителите, които са оставили своя iPhone X в магазина, са минали към смарт телефон от друга марка.
още по тематиката
Извадката на BankMyCell на процедура значи, че всеки четвърти притежател на флагмана от предходното потомство смарт телефони на Apple, повече не желае да купува iPhone.

За съпоставяне, единствено 7,7% от притежателите на Samsung Galaxy S9 са минали към iOS устройство. Но магазинът не дава данни за това какъв брой консуматори на Galaxy S9 са се трансферирали към друга марка смарт телефон с Android.

Обобщавайки данните, източникът твърди, че лоялността на потребителите на iPhone към този момент е 73%, което е най-ниската й стойност от 2011 година насам. За съпоставяне през 2017 година този индикатор беше 92%.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР