Над двеста ресторантьори от Добрич протестираха срещу въведените от днес

...
Над двеста ресторантьори от Добрич протестираха срещу въведените от днес
Коментари Харесай

Ресторантьори и хотелиери от няколко области се разбунтуваха срещу противоепидемичните мерки

Над двеста ресторантьори от Добрич стачкуваха против въведените от през днешния ден по-строги противоепидемични ограничения в страната. Според заповедта на здравния министър заведенията за хранене ще могат да работят с 30% от потенциала си и не по-късно от 23.00 часа. Нощните питейни заведения и нощни заведения са напълно затворени.

Протестиращите в Добрич се оповестиха срещу тези ограничавания и са подготвени за последващи протестни дейности. Собствениците на заведения за хранене и заведения в Добрич, както и техният личен състав са безапелационни, че не одобряват здравните ограничения да изпреварват социално-икономическите.

От сектора стачкуваха и в Хасково. Хотелиери, ресторантьори и други представители на туризма и развлекателната промишленост от Хасково и региона, Кърджали и Стара Загора хвърляха и гориха ритуално защитни маски при започване на митинг против наложените нови противоепидемични ограничения. Служителите в бранша показаха недоволството си пред постройката на общината в Хасково.

Подобен митинг имаше и в Ямбол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР