Над двеста мотористи от Казанлък и региона се включиха в

...
Над двеста мотористи от Казанлък и региона се включиха в
Коментари Харесай

Инициативата „Мото Коледа“ зарадва над 1200 деца от Казанлък

Над двеста мотористи от Казанлък и района се включиха в самодейността „ Мото Коледа “, която се състоя под надпис „ Мото Коледа – да дарим усмивки “ .

Събитието се провежда за осма година в навечерието на Бъдни вечер, а уредници са Ендуро клуб „ Севтополис “ и Мото клуб „ Черните рози “. 

Участниците, облечени в костюми на Дядо Коледа, минаха по казанлъшките улици и се събраха на централния площад „ Севтополис “, където децата имаха опция да се снимат с тях и да получат коледни пакети с лакомства. 
 БГНЕС
„ Освен членовете и другари на двата клуба, тази година в самодейността се включиха доста жители, които помогнаха с парични средства и макар високите цени, успяхме да закупим рекорден брой коледни торбички за децата “ , разяснява Александър Царски от Мото клуб „ Черните рози “, който е и основен уредник на събитието. Той уточни, че предходната година подаръците за малчуганите са били към 800, а този път те са над 1200. 
 БГНЕС
Царски разгласи, че акцията продължава до 29 декември. „ Поставени са кутии за дарения на няколко места в града и всеки искащ може да се включи в идеята.

Целта е да зарадваме три фамилии в неравностойно състояние , за които получихме информация от Община Казанлък. Става дума за двама самотни татковци и една самотна майка с общо седем деца “, изясни той и добави, че за тях ще бъдат закупени хранителни артикули от първа нужда, както и дарове за децата. Александър Царски сподели още, че в границите на акцията членовете на двата клуба са раздали дарове и във всички домове за деца в град Казанлък и в селата Бузовград и Дунавци.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР