Над двеста души посрещнаха Калин Каменов, кандидатите за общински съветници

...
Над двеста души посрещнаха Калин Каменов, кандидатите за общински съветници
Коментари Харесай

Над 200 души подкрепиха кандидатите на ГЕРБ в Чирен /снимки/

Над двеста души посрещнаха Калин Каменов, претендентите за общински съветници от ГЕРБ и претендента на партията за кмет на Чирен Емилия Ангелова. На събитието участваха и районният министър и регионален координатор на ГЕРБ за Враца Петя Аврамова и общинският началник на партията Малина Николова.
„ През миналите 4 години положихме основите на икономическото развиване на Враца. По-големи градове от страната към този момент ни дават за образец “, обърна се към присъстващите Калин Каменов.
„ Имате късмет да бъдете част от тима ни, като подкрепите Емилия “, добави той.
„ Вярвам, че Чирен ще избере смяната и ще бъде измежду спечелилите. Изберете добър собственик на селото ви, изберете този път жена “, сподели Петя Аврамова.
Големият проблем на нашето село е застоя, нищо не се случва в последните години, разясниха поданици на Чирен. Разделени сме на наши и непознати и сме затънали в кавги, желаеме да променим това и да помогнем на Чирен да се развива, бяха безапелационни присъстващите.
„ Респект към свършеното от вас през последните 4 години “, обърна се стара жена към Калин Каменов. „ Убедена съм, че вие сте идващия кмет на Враца, а ние чиренци би трябвало да помислим добре какво желаеме за селото ни и да гласуваме отговорно “, добави тя.
Приоритетите, по които ще работят показаха и претендентите за общински съветници Александър Владимиров, Сашка Александрова, Нина Дакева, Маргарита Ангелова, Нели Стоянова, Хенриета Георгиева, Васил Василев и Димитър Динков.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР