Над две хиляди души са били арестувани при мащабна полицейска

...
Над две хиляди души са били арестувани при мащабна полицейска
Коментари Харесай

Над две хиляди арестувани при мащабна полицейска операция в Турция

Над две хиляди души са били задържани при огромна полицейска интервенция в Турция през последните три дни, заяви министърът на вътрешните работи на страната Али Йерликая в профила си в обществените медии, представен от Българска телеграфна агенция.

Турските сили по сигурността са направили интервенцията на територията на цялата страна за залавяне на търсени от правораздаването лица.

Йерликая посочи, че в границите на дейностите са били хванати 2136 лица с досиета в полицията, търсени от органите като забъркани в разнообразни закононарушения.

" Няма да позволим на избягалите нарушители да се разхождат безнаказано по улиците. Няма да им позволим да нарушават спокойствието на нашите фамилии ", написа вътрешният министър в акаунта си в обществената мрежа " Екс ".

В същото време той благодари на окръжните ръководители на жандармерията, полицията и бреговата защита за присъединяване им в интервенцията с кодово име „ Обръч-6 ".

Шестима от хванатите са били търсени от полицията в продължение на над 10 години, един - сред пет и 10 години, а останалите - в последните пет години.

В интервенцията, която е траяла три дни, са били осъществявани инспекции на самоличността по пътищата, инспекции и обиски в жилища и работни места.

Задържаните са предадени на правосъдните управляващи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР