Над десет души бяха евакуирани снощи от жилищен блок в

...
Над десет души бяха евакуирани снощи от жилищен блок в
Коментари Харесай

Над десет души бяха евакуирани от жилищен блок в Сливен заради пожар

Над 10 души бяха евакуирани нощес от жилищен блок в Сливен поради пожар, оповестиха от пресцентъра на регионалната полиция.

Сигналът е получен на 6 февруари в 21:53 часа, а пожарът е зародил в апартамент в сливенския квартал " Даме Груев ". Два екипа на Районната работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията (ПБЗН) - Сливен са гасили пожара. От жилището е евакуирана жена на 76 години. Тя е предадена на екип на Центъра за незабавна здравна помощ (ЦСМП) без заплаха за живота. Медицинска помощ е оказана и на жена на 82 години от прилежащ апартамент, която също е без заплаха за живота. Евакуирани са общо 10 поданици в постройката от по-горните етажи.

Причина за пожара е късо съединяване в електрическата инсталация на бойлер. Причинени са вреди по жилището. Спасена е постройката. 

Това е втори случай за по-малко от седмица в Сливен, при който поради пожар в жилище, се постанова да бъдат евакуирани хора. На 3 против 4 февруари мъж почина, а жена пострада при пожар в сливенския квартал " Дружба ".


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР