Над 9000 моторни превозни средства са проверени в рамките на

...
Над 9000 моторни превозни средства са проверени в рамките на
Коментари Харесай

Над 9000 МПС са проверени в рамките на разпоредената специализирана полицейска операция

Над 9000 моторни транспортни средства са тествани в границите на разпоредената профилирана полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата. Операцията продължава и сега на територията на цялата страна.

Полицейски коли се включват в трафика за извеждане на нарушителите от придвижването. Очаква се да стартират и спомагателни акции по пътищата ни към морските курорти.

Полицията в страната подхваща сходни ограничения, с цел да има по-ефективен надзор по пътищата у нас. Нарушителите ще бъдат глобени на място или ще бъдат заснемани, а данните им - излъчени на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи, на чиято територия е осъществено нарушаването.

Заради интензивния трафик към морето от „ Пътна полиция " ще вземат спомагателни ограничения точно в това направление.

Акцията на Министерство на вътрешните работи няма да има последна дата. Тя ще продължи, до момента в който е належащо.

Успоредно с това продължава и интервенцията за определяне на водачи, шофиращи пияни или дрогирани.

32 водачи, управлявали колите си след приложимост на алкохол и 11 карали под въздействието на опиати са открити през последното денонощие при продължаващата полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата, оповестяват от Министерство на вътрешните работи

През миналите 24 часа са били тествани над 7500 транспортни средства. Съставени са 1664 фиша и 582 акта за открити нарушавания.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР