Над 90 000 души у нас са заети в текстилното

...
Над 90 000 души у нас са заети в текстилното
Коментари Харесай

Започна Международното текстилно изложение в Пловдив

Над 90 000 души у нас са заети в текстилното произвеждане, а над 7% от добавената стойност в българската стопанска система идват от тази промишленост. Производители и дизайнери обменят хрумвания на второто интернационално ревю за текстилна техника и артикули, което стартира в Международен панаир Пловдив.

Пловдив

Форумът събира на едно място модерни технологии, машини, материали, подготвени дрехи и платове, фешън линии. Специално присъединяване имат професионални учебни заведения и университети, които приготвят фрагменти в региона на дизайна.
Иван Соколов - ръководител на Съвета на шефовете на Международен панаир-Пловдив: В тактиката беше заложено като опция дад дадем на младежи, включително и български създатели в бранша, тъй като международните марки постоянно търсят новаторски хора а в България има доста такива.
В обръщението си към участниците вицепрезидентът Илияна Йотова уточни образеца на български дизайнери от международно равнище, които затвърждават традициите в българската мода.
Илиана Йотова - вицепрезидент на Република България: Позволете ми да завърша с една мисъл на Коко Шанел, която споделяше незаменими са тези, които са разнообразни. Уважаеми младежи бъдете разнообразни, с цел да бъдете незаменими.
По време на ревюто българският дизайнер Иван Донев, който завоюва фешън Оскар за 2018-та година и негови дрехи носят звезди от филмовата промишленост и кралски особи от целия свят, ще опише на учащите сега млади българи по какъв начин се пробива в международната мода, по какъв начин се постанова сполучлив бранд и по какъв начин да изградят своя авторски облик на сполучливи дизайнери.
 Вицепрезидентът откри интернационално ревю за текстилна техника в Пловдив Вицепрезидентът откри интернационално ревю за текстилна техника в Пловдив
Произведеното в България постоянно е било гаранция за качество, уточни Илияна Йотова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР