Над 800 гости ще станат свидетели на грандиозен спектакъл, по

...
Над 800 гости ще станат свидетели на грандиозен спектакъл, по
Коментари Харесай

Скоро избират Мис Варна сред 24 красавици

Над 800 посетители ще станат очевидци на величествен театър, във връзка тринадесетото издание на влиятелния конкурс за хубост МИС ВАРНА, готвен от екипа на Агенция VIP Fashion Group, уредник и продуцент на събитието.

Церемонията ще се състои на 23 август на Пристанище Варна, пред клуб Senso от 21.00 часа, където ще бъде определена новата Мис Варна 2018, измежду двадесет и четири варненски хубавици.  Победителката ще показа морската ни столица на националния конкурс Мис България.

В ролята на водещ ще влезе Ники Кънчев, а специфичен посетител на събитието ще бъде поп-звездата Михаела Филева и балет Арт Денс.

Организаторите посвещават тазгодишното издание на състезанието в памет на Диди Янкова – дълготраен хореограф на Мис Варна и част от екипа на организация VIP Fashion Group от самото и основаване през 2005 година Благодарение на ексцентричната и ефектна хореография, която тя сътворяваше, Мис Варна се трансформира в един от най–стилните и класни състезания за хубост в България, открояващ се с разнообразни тематики и ексцентричен стайлинг на участничките. Ето за какво тематиката на спектакъла тази година ще бъде " Красотата на нациите “ – една истинска ретроспекция от визии, тематики и постановки, които Диди Янкова бе създавала през годините.

Сред 16 членното жури, което ще прави оценка миските е и ослепителната  Мис България 2016 – Габриела Кирова, която е носителка и на  купата Мис Варна 2016. 

Повече от три месеца специалисти работят по плановете за сцената и декорите на спектакъла, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на състезанието се създават особено за участничките в него от надарените дизайнерки - Весела Василева - Veteida /І тур/ и Стойка Новкова – фешън къща Тонена /ІІІ тур/. Банските костюми ще са с марка Avangard, а обувките се вършат по поръчка от Sara Pen.

Гостите на събитието ще станат свидетели  и на единственото по рода си мапинг шоу ChRevolution, показано от стилистите на Christian of Roma/ Nushi/, които ще се погрижат и за  прическите на всички участнички в състезанието. А грима ще е дело на екипа на гримьорката Кристина Славова - Mascara. 

Фотосесиите на претендентките за купата Мис Варна 2018 са поверени на екипа на формалния фотограф на състезанието – Боби Решовски.

Освен купата МИС ВАРНА  2018 ще бъде излъчена и МИС ИНТЕРНЕТ ВАРНА 2018. Гласуването за нея започва на 16.08  на уеб страницата -  www.missvarna.com
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР