Над 75 килограма кокаин са открити в складова база на

...
Над 75 килограма кокаин са открити в складова база на
Коментари Харесай

Откриха над 75 килограма кокаин в кашони с банани в Бургас

Над 75 кг кокаин са открити в складова база на ул. " Индустриална " в Бургас. Кокаинът е на стойност към 2 500 000 евро . Наркотикът е бил прикрит в кашони с банани, заяви на ексклузивен брифинг административният началник на Окръжната прокуратура в Бургас Георги Чинев.

Той добави, че на 27 юли на Пристанище " Бургас " е дебаркирал кораб на интернационална компания . По думите му корабът е пътувал от Еквадор през Италия. На 29 юли в Пристанище " Бургас " от кораба са били разтоварени 19 контейнера, в които имало общо 20 626 кашона с банани, посочи Чинев. Два дни по-късно стоката е била разтоварена в складовата база в Бургас. Неин адресат е българско комерсиално сдружение. Наркотикът е открит от служащ в склада, който незабавно алармирал в полицията, изясни Георги Чинев.

Наркотичното вещество е било в кашоните с банани в пакети, сподели старши комисар Калоян Калоянов, шеф на ОД на МВР-Бургас. Всеки от пакетите е с тегло 2,5 кг.

 БГНЕС

Разположени са по този начин, че при отваряне на пръв взор да се виждат плодовете. Покрити са със характерно фолио от метал, най-вероятно за отбягване на инспекции през рентген, добави старши комисар Калоянов.-->

Назначена е експертиза, която да откри чистотата на кокаина, добави Калоянов. От пристигналите кашони с банани част към този момент са продадени в Румъния , посочи той.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР