Над 700 хиляди души чакат на онлайн опашка, за да

...
Над 700 хиляди души чакат на онлайн опашка, за да
Коментари Харесай

Стотици хиляди чакат за билет за Spice Girls

Над 700 хиляди души чакат на онлайн опашка, с цел да си купят билети за концертите на английската поп група Spice Girls, които оповестиха, че още веднъж се събират.
Директорът на английския клон на американската компания „ Тикетмастър “ Андрю Пърсънс съобщи, че в Обединеното кралство е регистриран връх по натоварване на уеб страницата за продажба на билети поради напора от искащи да отидат на концертите. „ Търсенето на Spice Girls бие всевъзможни върхове “, заключи той.
" Нашият уебсайт е посетен от милиони хора, търсещи билети. На моменти опашката надхвърляше 700 хиляди души. Стотици хиляди билети бяха продадени за броени минути на щастливите фенове в цялата страна. Поздравявам девойките. Съдейки по това, което видяхме, те могат да изнасят концерти всяка вечер в течение на година ", добави Пърсънс.
Момичетата от Spice Girls - Мелани Браун, Мелани Чизхолм, Ема Бънтън и Джери Халиуел – обявиха, че се събират още веднъж, само че без Виктория Бекъм. Билетите бяха пуснати в продажба на 10 ноември в 10.30 часа английско време.
Концертите започват на 1 юни 2019 година Spice Girls ще гастролират в Манчестър, Ковънтри, Съндърланд, Единбург, Бристол и Лондон.
Spice Girls са основани през 1994 година в Лондон и са оповестени за обществен феномен. За 18 години техните шлагери 11 пъти са оглавявали класациите. Групата е продала над 40 милиона албума.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР