Над 6000 литра алкохол, превозван в нарушение на транзитен режим,

...
Над 6000 литра алкохол, превозван в нарушение на транзитен режим,
Коментари Харесай

Задържаха 6000 литра вино и коняк на Дунав мост-Русе

Над 6000 литра алкохол, транспортиран в нарушаване на директен режим, задържаха митнически чиновници от Търговско дружество Митница Русе при инспекция на излизащ от страната товарен автомобил.

На 1 март в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост-Русе за инспекция е отклонен товарен автомобил с непозната регистрация, пътуващ към Полша. Водачът показал документи, от които било видно, че транспортира акцизни артикули – вино и коняк, както и че товарът е подложен под режим „ пренос ".

В директните документи било вписано друго транспортно средство, с което стоката е влезнала от Турция, друго от товарният автомобил, явил се на излаз от страната.

Установено е, че товарът дава отговор на документите, само че защото стоката е била претрупана на друго транспортно средство в нарушаване на режим „ пренос ", то акцизните артикули с общо количество 6090 литра, включително 5850 литра вино (1300 кашона по 6 бутилки по 0,750 литра) и 240 литра коняк (80 кашона по 6 бутилки по 0,500 литра) са арестувани и работата по случая продължава.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР