Над 600 000 лева са вече даренията за Александровска болница.

...
Над 600 000 лева са вече даренията за Александровска болница.
Коментари Харесай

600 000 лв. дарения за Александровска болница

Над 600 000 лв. са към този момент даренията за Александровска болница. Те са за здравна техника и материали. Това заяви шефът доктор Костадин Ангелов в изявление за Българска национална телевизия във връзка пандемията от ковид. Постоянно получаваме имейли и известия, с цел да дадем сметка за превеждане на суми. Това е доста огромно доверие и всяка една помощ е от изгода и ни дава опция да помогнем на доста хора, разяснява Ангелов.

Доброволците, които се отзоваха на апела ни, са към 200. Най -много от тях са студенти по медицина и те ще бъдат потърсени, в случай че се усилят случаите на ковид у нас, сподели шефът на Александровска. И добави: „ Искам да благодаря на всички лекари, сестри и санитари в болничното заведение ни. Нито един от тях не сподели: не, няма да оказа помощ ”. Д-р Ангелов бе безапелационен, че лекарите му няма да нарушат медицината и преценката ще е тяхна и никои няма да се лекува предпочитано. " Ако някой си мисли противоположното - то договорът за подаяние ще бъде разкъсан. Нашите показа не съответстват с визиите на донора, които си мисли, че някой ще се лекува с преимущество. Лекарите са тези, които ще преценяват кой има потребност от апаратно дишане ", посочи още шефът на Александровска болница.

Пациентите с ковид в болничното заведение са трима. " Те са в положително положение. Лекарите, които се грижат за тях са под карантина, както би трябвало да бъде. Те дни останаха при тях и желая да им благодаря. Не са споделили една дума и са подготвени да дадат нужното, а това е извънредно значимо ", посочи още доктор Ангелов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР