Над 60 младежи от Варна и региона ще вземат участие

...
Над 60 младежи от Варна и региона ще вземат участие
Коментари Харесай

Варна, домакин на младежка среща Кариера на бъдещето

Над 60 младежи от Варна и района ще вземат присъединяване в първата от поредицата национални юношески срещи, които протичат под мотото „ Кариери на бъдещето “. Срещите се провеждат от Сдружение „ Моят град “ по Програма Еразъм+.

Младежкият конгрес във Варна ще се организира на 26 февруари 2019 година в СУ „ Гео Милев “. Участниците в срещата, благодарение на водещи експерти в областта на предприемачеството и кариерното насочване, ще получат на практика насоки и рекомендации за опциите, които дава пазара на труда.

Ще се разискват проблеми, свързани с потребностите на бизнеса и предлаганите от междинните учебни заведения просветителни профили, възникването на новите специалности като резултат от потреблението на осведомителните технологии.

Учениците ще обогатят своите знания по какъв начин да се развиват, с цел да бъдат бъдещи експерти.

Всички участници в срещата ще получат документ Youthpass за добитите познания. Предложенията на варненските младежи ще бъдат показани по време на втората младежка среща във Стара Загора, която ще се състои през месец март.

Целта на плана „ Кариери на бъдещето “ е да поддържа младежите в избора им на специалност. Да очертае вероятните пътища за бъдеща реализация и подкрепи младежът в неговия избор.

МЕДИИТЕ СА ПОКАНЕНИ!
26.02.2019 г.- вторник
11.30 ч.
СУ ” Гео Милев ”-Варна
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР