Над 5000 души в германския град Хановер излязоха на демонстрация

...
Над 5000 души в германския град Хановер излязоха на демонстрация
Коментари Харесай

Над 5000 души излязоха на контрадемонстрация срещу крайнодясна партия, сплашвала журналисти

Над 5000 души в немския град Хановер излязоха на проява против демонстрация на крайнодясната Националдемократическа партия, съобщи Асошиейтед прес.

Губернаторът на провинция Долна Саксония Щефан Вайл прикани жителите да излязат на проява против митинга на националистите, който бе проведен за да бъдат сплашени публицистите, изготвяли сериозни материали против нея.

Полицията на Хановер се опита да забрани демонстрацията на националистическата партия, само че съд постанови късно нощес, че крайнодесните имат право да я проведат.
Само към 100 души се събраха на проведената от Националдемократическата партия демонстрация, до момента в който в контрадемонстрация в центъра на Хановер взеха присъединяване над 5000 души, измежду които и губернаторът Вайл. -->
 
Thank you - over 7000 people joined protest against demonstration and for
— ECPMF (@ECPMF)

" В Хановер можем да забележим това, което важи за цяла Германия: неонацистите и всяващите боязън, които организират пропаганда против публицисти, са малцинство. Благодаря на всички, които излязоха на проява против тази недостойна демонстрация ", съобщи в Туитър немският външен министър Хайко Маас.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР