Над 500 от цялата страна се събраха днес в Благоевград

...
Над 500 от цялата страна се събраха днес в Благоевград
Коментари Харесай

Учредиха в Благоевград новата партия Български гласъ! Ексдепутатът Г. Попов е зам. председател, а шеф на охранителна фирма стана областен координатор

Над 500 от цялата страна се събраха през днешния ден в Благоевград за учредяването на новата партия " Български гласъ, обединила разочаровани от партиите на смяната. Начело на партията е политологът, един от най-активните протестъри пред 2020, Тихомир Василев, а негов заместител стана ексдепутатът от Има Такъв Народ Георги Попов.

Областен координатор за Пиринско е притежателят на охранителна компания Красимир Алексиев. Учредителите на новата партия я назовават " национална ", защото произлизат от народа и ще работят за народа. Крайно време е да си върнем страната, да осигурим положително бъдеще за децата си и спокойни старини и заслужен живот за родителите ни, сподели ръководителят на партията Т. Василев в уводните си думи, представяйки новия политически план.

Той не скри, че е отчаян от политическите обединения на " смяната ". Всеки обещаваше на митингите, че ще даде глас на българското общество, в това число и групировката, в която бях аз. Бяха обаче оправдани политически скелети, разяснява Василев.

Сред учредители е и юристът Георги Попов, който бе депутат от " ИТН " в 45-ия и 46-ия парламент. Попов е мощно отчаян от Има Такъв Народ, които не са изпълнили нито едно от желанията на гласоподавателите им, не са спазили нито едно от обещаното на хората. От бъдещата групировка считат да работят най-много на терен и по изборни региони, да имат позиция по всички разисквания в пленарна зала и да приготвят законопроекти, които първо да минават необятно публично разискване.

Сред учредителите на " Български глас " са още музикантът Петър Писарски, юристът Огнян Митев, Пламен Иванов – специалист по енергетика, Марчело Ризов и други Партията и нейните структури по места са мощно стимулирани и проведени, с цел да вземат участие в последващи парламентарни, а и локални избори следващата година.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР