Над 50 снимки на осъдени мъже, които се укриват от

...
Над 50 снимки на осъдени мъже, които се укриват от
Коментари Харесай

СДВР пусна във фейсбук снимки на издирвани

Над 50 фотоси на наказани мъже, които се укриват от правораздаването, пусна във фейсбук страницата си столичната дирекция на вътрешните работи. Под фотосите са оповестени имената, годините на раждане на търсените и апел при съществуване на информация за тях, жителите да алармират на тел. 112 или в най-близкото районно ръководство на Министерство на вътрешните работи.

В началото на март основният прокурор Сотир Цацаров разгласи, че 925 лица са на независимост, макар влязлата в действие присъда “лишаване от независимост ”. За 557 души са издадени европейски заповеди за задържане. Тогава Цацаров предложи да се сътвори обществен уебсайт “Издирва се ”, до който всеки жител да има достъп.

Сред оповестените фотоси на търсени има и чужденци. Един от тях е гръцки студент, който през 2014 година прегази момиче на автобусна фотография в Пловдив. Друг пък – Красимир Тончев, самичък разяснява фотографията си. Казва, че е наказан за шофьорска брошура и не се тормозил. Дори си е разгласил настояща фотография и е оставил телефон си на страницата на Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР