Над 4000 души посетиха събитията през септември Kaufland Младост в

...
Над 4000 души посетиха събитията през септември Kaufland Младост в
Коментари Харесай

Kaufland България и farmhopping продължават фермерските пазари и през есента

Над 4000 души посетиха събитията през септември

Kaufland Младост в столицата ще бъде хазаин на фермерски пазари и през есента. Поради огромния интерес към самодейността, проведена в партньорство с онлайн платформата за фермерски артикули farmhopping, тя ще продължи всяка събота сред 10:00 и 16:00 часа на паркинга на хипермаркетa на ул. „ Филип Аврамов " 3 в Младост 3 в София.

Потребителите още веднъж ще имат опцията да избират от богат подбор от артикули, създадени и доставени непосредствено от стопанствата на над 20 фамилни ферми от цяла България. Предлаганата родна продукция включва млечни артикули, месо и месни деликатеси, яйца, сезонни плодове и зеленчуци, самун и печива, зимнина, сокове и доста други храни.

Както през септември, по този начин и в този момент посетителите ще имат удоволствието да надникнат в „ кухнята " на производителите и посредством тематични работилници, водени от самите фермери и от кулинарни блогъри.

Фермерският пазар на Kaufland България и farmhopping е резултат от дълготрайната политиката на веригата хипермаркети да партнира на локалните бизнесмени и да им дава опция да вършат продукцията си налична до повече консуматори.

Пълният лист с производителите, които ще оферират продукцията си на фермерските пазари в Kaufland Младост в София, може да откриете на формалната страница на farmhopping.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР