Над 400 ученици от повече от 10 училища от София

...
Над 400 ученици от повече от 10 училища от София
Коментари Харесай

Стани военен лекар: Над 400 ученици влизат във ВМА в дните на отворени врати

Над 400 възпитаници от повече от 10 учебни заведения от София и района ще се включат в Дните на отворени порти за кариерно развиване във Военномедицинска академия /ВМА/, оповестиха от здравното ведомство.

Инициативата, която цели да показа опциите за образование и реализация по специалности „ Военен доктор “ и „ Военна здравна сестра “, ще се организира в границите на три дни – 20, 21 и 22 февруари 2023 година, от 10:00 часа .

Зрелостниците ще се срещнат с началника на ВМА генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS, с който ще беседват за ролята на военните лекари и за уроците от задачите зад граница.

Участниците ще имат опция и да се срещнат от вътрешната страна с модерната материална база и съоръжение на международно равнище . Наши експерти ще отговорят на всички въпроси, свързани със спецификата, опциите и провокациите на работата в структурите на ВМА – от кандидатстудентските изпити, през образованието до опциите за професионално и кариерно развиване .

Ще могат да зададат своите въпроси на курсантите от първия в историята на България випуск по специалността „ Военен доктор ”, които следва да се дипломират в края на годината, както и на военни медици от разнообразни звена на ВМА.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР