Над 400 от най-известните българи се събраха на бляскавата церемония

...
Над 400 от най-известните българи се събраха на бляскавата церемония
Коментари Харесай

400 ВИП гости аплодират Жена на десетилетието

Над 400 от най-известните българи се събраха на блестящата гала за връчването на премиите Жена на десетилетието на най-популярния дамски уебсайт Woman.bg, трансформирала се в събитие номер едно за сезона в столицата. Празнично украсената зала EFE на софийския хотел Маринела посрещна най-изявените представители на родния бизнес и арт елита, които бяха приветствани от основния редактор на Woman.bg Мария Николова.

Тя прочувствено благодари от сцената на хилядите, присъединили се в гласуването – знак, че българите имат вяра в идеята на уеб страницата да награди най-емблематичните дами за последните 10 години.

"Да бъдеш жена е привилегия. Ние, в екипа на Woman.bg, имаме вяра, че същински вдъхновяващите дами би трябвало да бъдат подкрепяни и отличавани поради смисъла да последвам положителните образци ", сподели Николова.

Водещите на церемонията бяха младите родители Алекс Петканова и Орлин Павлов. Те освен обявяваха номинираните, само че и не спираха да се майтапят с публиката, а Орлин Павлов даже хвана микрофона, с цел да поздрави гостите със своите шлагери. Той призна без терзание, че също чете Woman.bg, сходно на свои другари и колеги-мъже. Това беше първата обществена поява на Алекс Богданска след раждането, като водещата несъмнено сияеше в роклята на Стоян Радичев.

Първата статуетка Жена на десетилетието сграбчи Камелия Славейкова, изпълнителен шеф на Shell България, управител връзки за Централна и Източна Европа и изпълнителен шеф на Shell Гърция. Победителката в категория Бизнес и общество получи своята премия персонално Кирил Илиев – шеф ритейл в Силвър Стар - общоприет дистрибутор на Mercedes-Benz за България.

„ Забележително е, че първата премия отива точно при представител на бизнес средите, тъй като стопанската система е определяща за бъдещето на България”, означи отличената, която продължава да има вяра, че няма невъзможни неща.

Мартин Дабевски, управител маркетинг във Филип Морис България, награди ослепителната Мария Илиева, която стана жена на десетилетието в категория Музика и показа със феновете, че точно през последните 10 години са ѝ се случили най-хубавите неща, освен в персонален, само че и в професионален проект. Певицата, която сега прави възторг в Като две капки вода, пребори конкуренцията в лицето на надарените Рут Колева, Хилда Казасян и оперната певица Гергана Николаева.

Броени минути по-късно, нетрадиционната Гери Николаева възхити публиката с божествено осъществяване на Ададжио, с което е разтапяла ценителите на операта в цяла Европа. Топ стилистът на България, Стоян Апостолов и собственичката на стилната телевизия CodeFashionTV, Мария Бонева, връчиха премията в категория Мода. Дизайнерката на Romantika Fashion София Борисова завоюва оспорваната конкуренция в категорията Шеф на кройката в съревнование с Жени Живкова, Вяра Георгиева и Невена Николова.

Неостаряващата Радина Червенова, безапелационно стана жена на десетилетието в категория TV дива, само че се закани от сцената да грабне и наградата за Жена на столетието. Водещата от Българска национална телевизия пристигна в компанията на фамилията си – брачна половинка си и двете си деца, а премията ѝ връчи индивидът с най-вече папионки в страната и емблема в медийния свят Гого Лозанов.

„ Горда съм, че през всичките тези години съм била в Българска национална телевизия. Без малкия екран приказката нямаше да се случи. Без моите сътрудници, които доста обичам и на които съм доста признателна. Тази премия е за всички нас - за По света и у нас ", съобщи Червенова под бурните овации на публиката. В категорията и бяха номинирани и емблематични телевизионерки Миролюба Бенатова, Мария Силвестър и Ани Салич.

Койна Русева събра най-вече гласове на специфичната платформа на Woman.bg в категорията Кино и спектакъл, в която бяха номинирани актрисата и продуцент Яна Маринова, както и неземно надарените и красиви актриси – Радина Кърджилова и Теодора Духовникова. Койна получи статуетка си Жена на десетилетието от артиста и режисьор Ники Илиев. Оспорвано стана и гласуването на читателите на Woman.bg в категория Перо, в която за наградата се състезаваха Гери Турийска, Ваня Щерева, Мария Касимова – Моасе и Веселина Седларска.

Най-остро перо измежду дамите в България за последните 10 години читателите отредиха на журналистката и публицист Веселина Седларска, а премията ѝ връчи Михаил Вешим. Константин Трендафилов (Папи Ханс) короняса Алекс Петканова за най-хубав блогър и влогър, само че тя побърза да успокои сътрудника си Орлин Павлов, че не е в спор на ползи и с необятна усмивка прегърна статуетката. Алекс призна, че самата тя е гласувала в тази категория за бъдещата майка Константина Живова, която ѝ ръкопляскаше от първия ред, в компанията на мъжа до себе си – продуцентът и тв водещ Кузман Илиев.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР