„Над 400 козунака дарихме в кампанията Солидарен Великден с БСП

...
„Над 400 козунака дарихме в кампанията Солидарен Великден с БСП
Коментари Харесай

Вяра Емилова, БСП: Дарихме козунаци на над 400 човека в Ловеч и областта

„ Над 400 козунака дарихме в акцията " Солидарен Великден с Българска социалистическа партия " в Ловеч и региона. Освен за нуждаещите се, самодейността има за цел да подтиква и да поддържа българските производители.” Това съобщи от Ловеч Вяра Емилова, секретар на парламентарната група на “БСП за България “ и на ИБ на левицата. Тя уточни, че акцията има за цел да даде лъч вяра за идните светли великденски празници.

Емилова благодари на всички социалисти, които са се присъединили в акцията и по този метод са съдействали нуждаещите се българи да прекарат един по-светъл празник. Тя добави, че социалистите са посетили голям брой домове за възрастни хора, както и предпазени жилища за хора със специфични потребности, където са зарадвали хората за идните великденски празници и добави, че " Солидарен Великден с Българска социалистическа партия " ще продължи и в идващите дни, когато социалистите ще посетят общините Летница, Ябланица, Тетевен и Луковит.

В умозаключение тя акцентира, че с помощта на „ Солидарен Великден с Българска социалистическа партия “ десетки хиляди обществено слаби българи са имали своя заслужен празник. „ Кампанията започва преди 3 години и се трансформира в ежегодна”, приключи Емилова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР