Над 4 100 камери следят за сигурността ни по площади,

...
Над 4 100 камери следят за сигурността ни по площади,
Коментари Харесай

Над 4 100 камери ни пазят в страната

Над 4 100 камери наблюдават за сигурността ни по площади, улици, както и в учебни заведения и забавачки в страната, написа „ Монитор “. Най-много устройства за видеонаблюдение са разположение в огромните градове - София, Бургас, Варна и Пловдив.

Общо на територията на столицата има над 3 000 видеоочи, като 2 000 камери пазят малчуганите в детските заведения и учебните заведения и към самите здания.

Над 180 камери са инсталирани по кръстовищата в града. Под наблюдаване е и подземната железница, както и подлезите на Централна гара и на автогарата, „ Ботевградско” и „ Цариградско шосе”, бул. „ България” и други

Общинските камери следят и джебчийките пред Централна гара, Лъвов мост и към Женския пазар. Освен това те се грижат и за спокойствието на жителите към джамията, където се струпват бежанци и има недоволства от хора, и към Националния стадион „ Васил Левски “, където пък се дебне за извършители и вандалски прояви по време на мачове.

Видеонаблюдението обгръща и зоологическата градина, както и паркове и детски площадки. Кадрите от всички видеокамери отиват в общинския дежурен център за 24-часово наблюдаване

За обезпечаване на в допълнение видеонаблюдение, належащо за застраховане на сигурността по време на осъществяване на българското председателство на Съвета на Европейския съюз, се планува създаване на такова по главните трасета на напредване на делегациите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР