Над 350 хиляди хартиени етикета в хипермаркетите на остават в

...
Над 350 хиляди хартиени етикета в хипермаркетите на остават в
Коментари Харесай

Технополис замени хартиените етикети с електронни

Над 350 хиляди хартиени етикета в хипермаркетите на остават в предишното. Общо 34-те хипермаркета на компанията в страната напълно замениха хартиените етикети с електронни.

 

Процесът по замяната започва преди една година и е част от политиките на Технополис за стабилно развиване за понижаване на въглеродния отпечатък върху околната среда и нейното запазване. Чрез цифровата смяна най-големият хипермаркет за техника за дома, офиса и свободното време изключва потреблението на хартия за етикети в своите обекти.

 

„ Този план е от голямо значение за нашата компания и е поредна значима стъпка в напъните ни за опазването на околната среда. Замяната на хартиените етикети с електронни е стратегически ход, който наред с всичко останало способства и за възстановяване на потребителско прекарване, предлагайки на потребителите по-подробна и навреме обновена информация. “, разяснява Сашо Ганчев, изпълнителен шеф на Технополис.

 

Освен спестяването на хартия, електронният етикет понижава риска от допускането на човешка неточност при въвеждането и представянето на информация за продуктите. Като позитивен фактор може да се регистрира, че посредством него отпада трудът, обвързван с подмяната на хартиения, като по този метод чиновниците могат в допълнение да се концентрират върху пълноценното обслужване на клиентите.

 

Въвеждането на електронни етикети е следващия план на Технополис ориентиран към внедряването на устойчиви бизнес политики, част от които е и увеличение на количеството употребяваната сила от възобновими източници. През последните четири години над 10 000 фотоволтаични панела са конфигурирани на покривите на търговски обекти на компанията в цялата страна, които заменят огромна част от употребяваното електричество със „ зелена “ сила. В допълнение Технополис събира излязло от приложимост електрическо и електронно съоръжение. По този метод интензивно поддържа общите старания за понижаване на замърсяването на околната среда с електронен боклук и подкрепят кръговата стопанска система.

 

За Технополис:

 

Технополис е водещата верига за техника за дома, офиса и свободното време на българския пазар. Компанията обезпечава необятен набор от артикули в разнообразни категории, удобно извършване на покупки, професионална консултация и многообразие от услуги, с цел да отговори на потребностите и да усъвършенства живота на всеки един консуматор. С повече от 20 години опит на пазара,Технополис е водач в търговията с потребителска техника в България. На разположение на клиентите са 34 хипермаркета в 25 града в страната, дружно с онлайн магазина на компанията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР