Над 350 души са заявили участие в насрочения за днес

...
Над 350 души са заявили участие в насрочения за днес
Коментари Харесай

350 се готвят за протест срещу безобразията

Над 350 души са декларирали присъединяване в планувания за през днешния ден Национален митинг против безобразията в България в Хасково. Той ще стартира в 17 часа пред постройката на общината и е част от недоволството в над 35 града на страната. Хората се провеждат във Facebook, в хасковската група други над 1000 души са декларирали, че имат интерес.

Не са ясни настояванията на хората, само че те декларират че протестът им няма политически хараткер и партийни убеждения. Протестите в страната се провеждат в страницата „ Национален митинг против безобразията в България “ във Фейбсук. Там към този момент има изказвания от уредници по места, които очевидно се готвят за водачи. Освен, че се канят да затварят пътища, участниците питат каво ще се прави, откакто смъкват ръководещите от власт.

Координатор на готвените митинги в страната се явява уеб сайтът ХАКnews, който афишира, че e „ блог за вести и разбори за нещата, по този начин както би трябвало да се показват “. Там се подават линкове с готвените събития. В другите градоте митингите са с разнообразни часове, някъде стартират още в 10 часа.

90 на 100 от новините на уеб страницата са свързани с митингите, останалите са за по- високи пенсии в Чехтия, пророчества на Ванга и деружните реклами за чудодейни лекарства за намаляване, мъжка мощ и други, от чиито банери уеб сайтове си докарват пари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР