Над 250 души скочиха от скалите на Тюленово по време

...
Над 250 души скочиха от скалите на Тюленово по време
Коментари Харесай

Чисто луди! Над 250 души скочиха от скалите на Тюленово

Над 250 души скочиха от скалите на Тюленово по време на „ Великото скачане 2017”. Събитието събра към 1000 запалянковци, доста от които се осмелиха да провокират себе си, оповестиха уредниците, представени от bTV.

Мотото на самодейността е „ Надскочи себе си”, като задачата е да предизвика хората да живеят по-активно, да се преборят със страховете си и с височината. Сред концепциите е и популяризирането на Северното Черноморие.
 Скокове - Тюленово
Най-големите смелчаци скачаха от 10 метра, а за по-неопитните и децата височината за скачане беше от 5 до 1 метра, прецизираха още уредниците.

Впечатление прави, че тази година доста дами се осмелиха да се хвърлят от най-високото, най-възрастната измежду които на 50 години. Участниците общо бяха на възраст от 10 до 60 години.

Скокове по двойки, по тройки, салта бяха част от заниманията.
Символични награди получиха спечелилите в категориите за най-атрактивен скок, за най-вече скокове, както е особено за дами.
Партньор на събитието, което се провежда за втора поредна година, е Община Шабла, която обезпечи кола за спешна помощ и полицейски чиновници.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР