Над 20 облачни услуги, предназначени главно за бизнеса и събрани

...
Над 20 облачни услуги, предназначени главно за бизнеса и събрани
Коментари Харесай

Мтел стартира платформа за дигитални услуги в полза на бизнеса

Над 20 облачни услуги, предопределени основно за бизнеса и събрани в един портал включва първата по рода си онлайн платформа за цифрови услуги, стартирана от Мтел. За първи път в България един напълно автоматизиран портал ще разрешава на клиентите да заявят, платят, задействат и ръководят  изключително богато портфолио от облачни решения на едно място в интернет пространството. Порталът е локализиран на български език, а потребителите ще могат да заплащат закупените от тях услуги, както с кредитна или дебитна карта, по този начин и с фактурата си от Мтел.

Услугите, заложени в платформата са разделени в три съществени категории – бизнес приложения, услуги за онлайн наличие и услуги за IT сигурност. Предлага се необятен набор от решения – от програмен продукт за следене на продажбите и реализиране на по-висока успеваемост, през интелигентни системи за образуване на контакти и задания, усъвършенстване на работата в екип и следене на покупко-продажби, до IT услуги като Microsoft Office 365 и антивирусна отбрана на e-mail, Wi-Fi мрежи и web уеб сайтове.

„ Мтел се стреми да покрие цялостния набор от телекомуникационни и IT услуги че със старта на новата платформа, не просто разширяваме портфолио си от артикули, а и съдействаме за дигитализацията на бизнес процесите на нашите клиенти. ”, съобщи Михаил Семерджиев, Старши Мениджър „ Фиксирани услуги ” в Мтел.

 

 

 

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР