Над 2,7 млн. потребители на интернет подписаха петицията за смяна

...
Над 2,7 млн. потребители на интернет подписаха петицията за смяна
Коментари Харесай

Близо 3 милиона искат Коби в логото на НБА

Над 2,7 млн. консуматори на интернет подписаха петицията за промяна на логото на НБА. Баскетболните фенове от целия свят желаят в него да участва обликът на трагично починалия Кобе Брайънт.

Легендата на " ЛА Лейкърс " почина след злополука с хеликоптер в неделя (26 януари). Заедно с него гибелта си откриха щерка му Джияна-Мария и още 7 души.
Откриха телата на всички жертви на злополуката, в която почина Коби Брайънт Хеликоптерът на баскетболната звезда бил без черна кутия и система за предизвестие за конфликт с наземно затруднение
Кампанията получи необятно утвърждение и от известни персони, като артиста Джъстин Бийбър, рапъра Снуп Дог и модела Наоми Кембъл.
View this post on Instagram
New logo. @nba Let’s do what’s right

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on Jan 27, 2020 at 3:57pm PST

View this post on Instagram
#changethelogo

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Jan 27, 2020 at 3:05pm PST

Кампанията е подета от почитателя на Коби Ник М от Ванкувър.

" След непредвидената и ненавременна гибел на великия Коби Брайънт, апелирам подпишете петицията, с която се опитваме да го обезсмъртим вечно като част от ново лого на НБА. Надявам се, че тази наша фантазия ще се сбъдне ", написа той.
" Скъпи баскетбол ", или едно пояснение в обич (ВИДЕО) Коби Брайънт напусна този свят на 41-годишна възраст
От платформата, на която се събират подписи, описаха пред Си Ен Ен, че това е първата акция, която доближава над 1 млн. подписи през 2020 година и се разраства толкоз бързо.

" Ник съумя да покаже на баскетболните почитатели метод, по който да почетат Коби и да основат дълготраен спомен за някой, който промени историята на НБА ", обявиха от уеб страницата.

Самият Ник съобщи, че не е очаквал чак такова бързо развиване на акцията си.
View this post on Instagram
Thank you. For everything. #ChangeTheLogo

A post shared by Jake Ratner ✪ (@ratner.creative) on Jan 27, 2020 at 9:37am PST

" Искам да благодаря на всички, че ми помогнаха с петицията. Всичко това го вършим за Кобе! Иска ми се той да беше тук и въобще да не ми се постановяваше да я върша. За злощастие нещата не стоят по този начин. Съболезнования на семейство Брайънт и на всички, наранени от случая ", разяснява той.

От 1971 година до сегашен ден върху логото на НБА стои силуетът на Джери Уест от " ЛА Лейкърс ". То не е променяно, като се изключи леки промени в шрифта.

От НБА към момента не са коментирали опцията за смяна.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР