Над 150 жители на столичния район Подуяне направиха своите предложения

...
Над 150 жители на столичния район Подуяне направиха своите предложения
Коментари Харесай

Нинова в Подуяне: Борисов си отива, но оставя разрушена държава

Над 150 поданици на столичния регион Подуяне направиха своите оферти по плана „ Визия за България” на среща с ръководителя на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Те бяха свързани с демографската злополука, развиването на стопанската система, опазването на здравето, образованието, обществения пакет, препоръчан от левицата, превоза и доста други. Младите социалисти от региона обявиха, че желаят повече надзор на страната в опазването на здравето, образованието и стопанската система. Те прибавиха, че това са значими браншове, в които пресичането на корупцията и контролът са извънредно значими. Жители на Подуяне, работещи в столичния метрополитен, поддържаха предложенията на левицата, свързани с превоза. Учителите, присъстващи на срещата, подкрепиха- един учебник по предмет и желаеха повече спорт в образователните стратегии, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

"Борисов си отива, само че оставя разрушена страна. Години и доста мощна поддръжка от хората ще трябват, с цел да я възстановим ". Това сподели ръководителят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя добави, че в последните месеци той работи на принципа- "след мен и потоп ". "Колкото по - бързо свърши тази мъка, толкоз по- добре за България. С Визията ние предлагаме вероятност и търсим националната сила за нейната реализация. Всеки, който милее за здрава и образована нация, за българска стопанска система и положителни приходи, е добре пристигнал ", съобщи Нинова.

По мотив вота на съмнение, импортиран от Българска социалистическа партия, водачът на левицата съобщи, че опазването на здравето се нуждае от радикално друг модел от досегашния, а не да се кърпят дупки. „ Ние предлагаме съществено друг подход- лечебните заведения да не са търговски сдружения ", сподели още Нинова. Тя добави, че страната може да поеме издръжката на студентите по медицина, само че по-късно те да остават 5 години да работят в България. „ Другият голям проблем е цената на медикаментите, по тази причина предлагаме понижаване на Данък добавена стойност на медикаментите "- означи водачът на левицата. Корнелия Нинова сподели още, че Българска социалистическа партия за пръв път подхожда по друг метод за избор на съмнение. „ Преди да го внесем, се срещнахме с пациентски организации, националното съдружие на общинските лечебни заведения, общопрактикуващи лекари, Български лекарски съюз, застрахователи ", изброи Корнелия Нинова. Тя означи, че тяхното мнение е извънредно скъпо и то е регистрирано в позициите на Българска социалистическа партия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР