Над 15 000 души могат да работят в завода на

...
Над 15 000 души могат да работят в завода на
Коментари Харесай

ВМРО скочи: Турция краде хиляди работни места и милиарди от София

Над 15 000 души могат да работят в завода на Volkswagen , в случай че той е в България, Брутният вътрешен продукт на страната ще нарасне с 3%. Тези калкулации е направил ръководителят на политическа група " Патриоти за София " в Столичния общински съвет (СОС) и член на националното управление на Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера.

Според него България към момента имала късмет вторият по-големина цех на Volkswagen за Европа да бъде издигнат тук - изключително след скандалните разкрития, че Турция се готви да даде нерегламентирана държавна помощ на немския авто колос.
 Джамбазки зове Европейска комисия да не позволява инвестиция на
Джамбазки зове Европейска комисия да не позволява инвестиция на " Фолксваген " в Турция

Това било следващото двуличие и демонстрация на двойни стандарти към България

" Воеводата " прави и още разкрития за готвената договорка, които били в остро несъгласие с интернационалното законодателство. А точно - съгласно настоящото митническо съглашение сред турската страна и най-големия им търговски сътрудник - Европейският съюз - режимите за даване на държавна помощ са хармонизирани с режимите за даване на държавна помощ в страните членки. В случай че Турция и Volkswagen заобиколят митническото съглашение, първите трябвало да бъдат изключени от митническото съглашение, а вторите солено санкционирани .

Построяването на завода в Турция, а не в България, би означавало двуличие и безвластие , безапелационен е Контрера.
 България усъвършенства още офертата пред
България усъвършенства още офертата пред " Фолксваген "

Изборът сред България и Турция ще е сигнал към целия район, съгласно Плевнелиев

Ако този цех бъде издигнат в северната част на столицата - в регион " Кремиковци ", а не в Измир - смяната за района в числа щяла да звучи по този начин:

- 15 000 нови работни места в зона " Кремиковци " със междинна работна заплата над 3000 лв. бруто ;

- експорт за над 10 милиарда лева годишно , евентуално близо 15 милиарда лева при натоварване на цялостен потенциал от 700 000 автомобила;

- напредък на Брутният вътрешен продукт с към 3% годишно.

А също така щяло да има и косвени преимущества.

" Сега е моментът София и България да създадат пробив за милиарди в международната стопанска система. София и България са дорасли и заслужават да бъдат част от международното автомобилостроене ", акцентира Контрера.

Той е безапелационен, че заводът да бъде построен в Турция значи тъпчене на работещи съглашения, легитимиране на корупционни схеми на най-високо равнище и не на последно място - непотребен подарък към Турция , която била потвърдила неведнъж, че не желае да се впише в Европейския съюз, а в противен случай - поставя поредни старания да се върне към тъмното си минало на ислямизатор.
 Кънев:
Кънев: " Фолксваген " избира Турция, тъй като там има държавни гаранции и фрагменти

Поел е ангажимент за смяна на ЕНП, по-малко да наподобява на партията на Борисов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР