Над 100 сигнала са подадени заради бурята в София. Всички

...
Над 100 сигнала са подадени заради бурята в София. Всички
Коментари Харесай

Хаос в София! Трамваите спряха, светофарите не работят


Над 100 сигнала са подадени поради бурята в София. Всички спешни екипи са на терен. Това заяви пред „ Фокус” шефът на Дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ към Столична община Красимир Димитров във връзка със обстановката в столицата след разразилата се гръмотевична стихия.
„ Цялата дирекция е на крайник. Имаме много сигнали в регионите на „ Надежда “, бул. „ Ломско шосе “, Околовръстния път на София. Работим по всички. Мобилизирани сме напълно. Сигналите са над 100. Правим разбор на информацията “, разяснява Димитров.
От своя страна кметът на Столична община Йорданка Фандъкова заяви, че заради изобилния дъжд краткотрайно е спряно придвижването на трамваите по ул. "Каменоделска ", по бул. "Дондуков " и пл. "Възраждане”.
На някои места в града не работят светофарните уредби и придвижването е мощно затруднено. Всички механически и спешни екипи са на терен и ще работят до премахване на повредите и отводняване на завиряванията.
Владайска река е повишила неведнъж равнището си в региона на Лъвов мост и пл. "Сточна гара " в столицата. Покаченото речно равнище е вследствие да огромното количество паднал дъжд през последния час в София, който продължава и в този миг./Блиц

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР