Над 100 души се включиха в антитерористично учение, което се

...
Над 100 души се включиха в антитерористично учение, което се
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 7 март

Над 100 души се включиха в антитерористично обучение, което се организира в школата на Министерство на вътрешните работи във Варна. Няма доста сходни учения правени у нас. Участват ред институции, измежду които " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ", Спешна помощ, БЧК и други. Сценарият включва навлизане на терорист в образователно заведение по време на образователния развой и разкриване на пукотевица.

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна продължава търси Силвия Руменова Балабанова. В издирването са се присъединили кучета, както и екип с дрон. Обходен е целият регион към ул. " Девня ". За последно телефонът и е локализиран на 29 февруари в региона сред Първа Буна и бл. " 68 " в кв. " Чайка ". Оттогава е и последната диря все още.

На 7 март се организира боен обред по сдаване и приемане на длъжността „ Командир на обособената морска вертолетна авиобаза “, оповестиха от Военноморските сили. Досегашният пълководец на авиобазата подполковник Спас Спасов сдаде длъжността на капитан ІІІ сан Атанас Георгиев.

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна търси 82-годишният украинския жител Герман Астафев. Възрастният мъж е напуснал хотелската си стая към 17:30 часа на 4 март и от този момент е в неопределеност. Мъжът страда от старческа деменция.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР