Над 100 души дариха кръв за спасяване на , ударена

...
Над 100 души дариха кръв за спасяване на , ударена
Коментари Харесай

От Пирогов благодарят на кръводарителите и призовават активността им да не спира

Над 100 души подариха кръв за избавяне на, ударена от рейс. От болница " Пирогов " благодарят навсички кръводарители, които през днешния ден се отзоваха на.

Хората откликнаха на потребността от кръв с кръвна група А (резус фактор положителен). В момента разполагаме с задоволително количество кръв и кръвни артикули . От болнца УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов " имат потребност от още кръводарители.

От Института за незабавна здравна помощ приканват жителите да запазят позитивната сила, генерирана в обществото , като не престават да подаряват кръв за потребностите на болница " Пирогов " през цялата идна седмица в Националния център по трансфузионна хематология в гр. София. Само по този начин можем да подсигуряваме, че ще бъдат избегнати нови сериозни обстановки, които да постановат отправянето на апели за незабавно кръводаряване, изясняват от болничното заведение.

От УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов " благодарят на екипа на Националния център по трансфузионна хематология . Доброволците, които желаят да оказват помощ на болничното заведение, да дарят кръв в Националния център по трансфузионна хематология в гр. София на адрес ул. Братя Миладинови №112 в работното време на центъра от понеделник до петък сред 08:00 и 18:00 часа с спиране сред 12:00 и 13:00 часа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР