Над 10 служители на „Автомобилна администрация“-Благоевград бяха задържани при специализирана

...
Над 10 служители на „Автомобилна администрация“-Благоевград бяха задържани при специализирана
Коментари Харесай

Без корупция в ДАИ, ако взимат процент от глобите като НАП

Над 10 чиновници на „ Автомобилна администрация “-Благоевград бяха арестувани при профилирана акция по сигнал, подаден от транспортни компании, за рушвети.

По първична информация те са взимали подкупи сред 300 и 600 евро от транспортни компании, с цел да не им пишат актове.

Шеф на ДАИ вкара подчинени в пандиза превантивно

Арести при акция на ГДБОП в ДАИ

„ Трябва да приказваме за предварителната защита по какъв начин да не стигаме до такива случаи и какви са предпоставките, с цел да има толкоз дребна корупция в тази администрация.

Неколкократно съм казвал, че до момента в който тази организация няма характера и правилото на работата на Национална агенция за приходите, няма по какъв начин да работи дейно и корупцията да престане , съобщи Кристиян Кръстев, някогашен длъжностен министър на превоза в „ Здравей, България” по NOVA.

"В момента, в който Национална агенция за приходите направиха по този начин, че чиновниците получават % от наложените санкции, корупцията мигновено изчезна.

Хората имат мотивация и нямат потребността да търсят други способи за приемане на в допълнение средства ", добави Кристиян Кръстев, някогашен длъжностен министър на превоза.

Шефът на „ Автомобилна администрация” в ареста за корупция

Престъпна група за подкупи, обвързвана с Автомагистрала "Тракия ", отива на съд

„ Агенцията е пред разпад и това очевидно е комфортно на някого”, разяснява от своя страна Красимир Лалов, ръководител на Националното съдружие на превозвачите.

Във връзка с задържания за корупция кмет на "Младост ", той разяснява още, че на фона на хванатия преди години началник на ДАИ, кметът Иванчева е като "пионерче ".

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР