Над 1,5 млн. души в България пазаруват онлайн. Това каза

...
Над 1,5 млн. души в България пазаруват онлайн. Това каза
Коментари Харесай

Как се става успешен онлайн търговец?

Над 1,5 млн. души в България пазарят онлайн. Това сподели в предаването „ Тази събота” по bTV Богомил Стоев. Той е ортодонт по специалност, само че дружно с юриста Велизар Величков се занимават с онлайн предприемачество.

„ Онлайн бизнесът няма доста огромна разлика с физическия бизнес. Просто ти дава доста преимущества да можеш бързо да достигнеш голям брой хора. Може да се стартира много по-лесно, защото вложенията са доста по-малки първоначално и нарастват с течение на времето”, уточни Величков.

Според него доста елементарно и бързо пазарът може да се тества, в случай че да вземем за пример направиш „ Фейсбук” страница, в която предлагаш даден артикул.

Преди към 4 година той е уволнен от работа и търсел метод да изкара пари, до момента в който стане юрист, защото още не е вписан в Софийската гилдия. „ Имах една другарка, която ме възпламени за онлайн бизнеса и от този момент започнах да се занимавам с това. Започнах с към 1500 лева Парите ми свършваха, чудех се какво да тествам, какво да върша. Бях много комплициран първоначално, тъй че несъмнено беше трудно”, описа Величков.

А какъв брой време е нужно, с цел да се превърнеш в сполучлив онлайн търговец?

„ Средно най-малко 2-3 година са нужни, с цел да стигнеш приемливо равнище, само че пък в случай че си доста упорит, в границите на една година може да успееш подари обстоятелството, че обществените медии са доста развити, пазарът в България е много развит”, означи Стоев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР