Началото на всяка сесия е заредено с надежда, очакване и

...
Началото на всяка сесия е заредено с надежда, очакване и
Коментари Харесай

Радев се вълнува заради Гришо, но не се стърпя да критикува Борисов

Началото на всяка сесия е заредено с вяра, очакване и сила. Надявам се, че среднощното бдение пред екраните на тези от вас, които са следили невероятната победа на Григор Димитров, ще се отрази на работоспособността ви единствено в позитивна посока. Това съобщи в послание от трибуната на Народното събрание президентът Румен Радев, откривайки началото на новия политически сезон, написа Блиц.

" Очертава се тежка и натоварена сесия. Очертава се приемането на редица закони, измежду които и бюджетът. Трябва да бъдат решени доста проблеми. Няма да влизам в елементи за обстановката в страната, позицията ми е известна ", сподели той.

" Не би трябвало да пропущаме обстоятелството, че губим най-ценното си благосъстояние - хората. Чезнат главните фактори за дейно ръководство - бистрота, отчетност и отговорност. Всеизвестно е, че когато последователно властта се лишава от народа и е в избран кръг от хора, те ги влагат в медиен комфорт и в още повече власт ", счита Радев.

" При такава формула няма развиване, няма сигурност и разцвет, а беднотия, корупция и неначетеност. За това е нужна смяна, която да ускори гражданското присъединяване и надзор върху ръководството. Да направи институциите по-прозрачни от отчетни ", съобщи президентът.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР