Началото на всяка година е свързано с очаквания и прогнози,

...
Началото на всяка година е свързано с очаквания и прогнози,
Коментари Харесай

Снахата на Ванга разтълкува пророчествата ѝ за 2020

Началото на всяка година е обвързвано с упования и прогнози, а наред с тях стартират и предсказанията. През седмицата излязоха информации за пророчества на баба Ванга, съгласно които две дати от новата година - 22.02 и 22.12 щели да са съдбовни за човечеството.

В особено изявление за NOVA снахата на Ванга – доктор Здравка Методиева разгласи, че всички новоизлизащи предсказания на пророчицата са по-скоро небивалица. Тя уточни, че Ванга в никакъв случай не е била съответна с дати и години, а единствено е посочвала интервали и е назовавала събития без да ги обвързва с точни дни и часове.

" Когато тя се разболява от доста тежко заболяване - пневмония с плеврит, и е на смъртно легло, вратата се отваря. В стаята влиза конник, огрят в блажена светлина. Той ѝ споделя единствено - стартира се, от на следващия ден войната стартира, ще кажеш на хората и ще седиш тук, ще гледаш на запалена свещ и ще казваш кой погубен, кой ще се върне от фронта, кой умрял, кой жив. При което тя му дава отговор: " Как ще споделям, аз не мога да го върша това ". Той ѝ дава отговор: " Аз ще бъда до теб постоянно и ще ти споделям какво да приказваш на хората ", споделя Методиева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР