Началото на годината изобилства от най-различни награди в света на

...
Началото на годината изобилства от най-различни награди в света на
Коментари Харесай

Когато Брад Пит е в настроение за шеги

Началото на годината изобилства от най-различни награди в света на киното и следващите - премиите на Гилдията на филмовите артисти (SAG Awards), бяха раздадени през вчерашния ден, 19 януари.
 Златен глобус 2020,
Кой обра Златните глобуси тази година

Годината стартира с награди

Нямаше и кой знае какви изненади, като Хоакин Финикс и тук беше определен за най-хубав артист в основна роля, а Рене Зеуегър за най-хубава актриса.

Неочакваните спечелили бяха Дженифър Анистън, която получи премия за най-хубава актриса в основна роля в трагичен сериал (The Morning Show), и " Паразит ". Южнокорейският филм взе премията в категорията за най-хубав актьорски състав във филм, побеждавайки The Irishman, " Бомба със закъснител ", " Джоджо заека " и " Имало едно време в Холивуд ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Variety (@variety) на Яну 19, 2020 в 5:48 PST

При приемането на премиите обаче също беше забавно. Брад Пит беше отличен за поддържащата си роля в деветия филм на Куентин Тарантино и употребява случая, с цел да пусне няколко смешки.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hollywood Reporter (@hollywoodreporter) на Яну 19, 2020 в 5:48 PST

Първата беше, че би трябвало да добави премията от Гилдията на филмовите артисти към профила си в Tinder. Разбира се, цялата зала избухна в смях, само че Брад не беше завършил.
 Брад Пит, Леонардо ди Каприо, Златен глобус 2020 и по какъв начин артистът се пошегува с сътрудника си и любовния си живот
Когато Брад Пит се майтапи с Леонардо ди Каприо

Актьори в въодушевление за смехории

Актьорът сподели още, че ролята му в " Имало едно време в Холивуд " е била предизвикателна, тъй като въпреки всичко е изиграл мъж, който пуши леки опиати, смъква си тениската и не се схваща с жена си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР