Началото на фестивала „BurgasMezi бе поставено от рок-динозаврите група „Сигнал,

...
Началото на фестивала „BurgasMezi бе поставено от рок-динозаврите група „Сигнал,
Коментари Харесай

Над 4000 души пяха със "Сигнал" в Морската градина в Бургас.

Началото на фестивала „ BurgasMezi " бе сложено от рок-динозаврите група „ Сигнал ", които направиха двучасово шоу за невероятната бургаска аудитория. На сцената пред пантеона звучаха едни от обичаните български шлагери на легендите. Освен с впечатляващата музикална стратегия, фестивалът на Балканската скара посрещна своите гости с неповторими кулинарни изкушения на майстори-готвачи от Гърция, Турция, Сърбия и България.

Но приятните преживявания не стопират до тук - уредниците са планували в оставащите три дни от фестивала „ BurgasMezi " голям брой игри и занимания за цялото семейство. Очакват ви шампионати по белот, табла, надяждане, надпиване и доста други надпревари с парични и предметни награди, а за най-малките всеки ден от 12-18ч е планувана безвъзмездна детска анимация.

Тази вечер на сцената на „ BurgasMezi " ще излезе любимецът на публиката - Борис Солтарийски и невероятните музиканти от „ Виво Монтана ", в съботната вечер сръбската суперзвезда Кеба и гръцката сензация Йорданис Агапитос ще се погрижат за положителното въодушевление на бургазлии. В неделя от 13ч фолклорната прима Славка Калчева ще придвижи посетителите в духа на българската национална музика, а звезда на вечерта ще бъде легендата на сръбската музика - Бобан Здравкович.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР