Началникът на Владислав Горанов е премиерът Бойко Борисов. Финансовият министър

...
Началникът на Владислав Горанов е премиерът Бойко Борисов. Финансовият министър
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Не съм чул премиерът да си търси нов финансов министър

Началникът на Владислав Горанов е министър председателят Бойко Борисов. Финансовият министър неведнъж е казвал, че не е разтягал чадър, че не е имал сходни дейности. Вярвам му. Не съм чул министър председателят да си търси нов министър.
Това изрично съобщи пред bTV вицепремиерът Томислав Дончев по отношение на разразилата се война сред Васил Божков и Владислав Горанов.

" Реакцията в границите на съответен сигнал и лобизма е доста тънка. Не сме били там, не знаем какво се е случило. Много постоянно и аз давам " скъпи инструкции " - да се работи бързо, съответно. Последното беше преди няколко часа - да се възобновят с цялостна мощ инспекциите на място ", изясни вицепремиерът Дончев.

Припомняме, че през последната седмица у нас се развихря голям скандал, в който са забъркани предприемачът Божков, финансовият министър Владислав Горанов, министър председателят Бойко Борисов, а даже бе намесено и името на Делян Пеевски. Всичко се случи след скандално изявление на Божков по bTV. Последва изказване на Горанов, в което стана ясно, че нарушавания няма, а министърът няма желание да подава оставка.

По-късно акциите на ФК " Левски " бяха джиросани на премиера Бойко Борисов, а това още повече нажежи ситуацията, която касае ориста на " сините ".

Последваха и публикувания на диалози сред Божков и Vladi Goranov. Бизнесменът сервира на порции известия и данни от междуличностната им връзка, с които евентуално цели да покаже, че Горанов е бил моторът на тяхната връзка, а не противоположното.

Томислав Дончев обаче отхвърли да разяснява свадите в по-голяма дълбочина.

Разговорът се трансферира по линията на концепцията за основаването на държавни бензиностанции, които сътвориха нова порция терзания измежду представители на сектора.

" Притеснява ме, че една добра по своето създание концепция не беше добре разбрана. Допускам, че не беше добре обяснена с това прессъобщение. Може би жителите си показват бензиностанции отпреди 20 години. Не се завръща соца. Най-важната тематика в подтекста на това предложение са данъчните хранилища - опцията на страната да влезе мощно в бранша и да подсигурява по-голяма конкуренция. Логиката е да имаме задоволителна инфраструктура от данъчни хранилища, където дребни и огромни търговци да складират гориво. Печеливш най-после ще е българският консуматор ", безапелационен беше Дончев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР