Началникът на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса генерал-майор

...
Началникът на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса генерал-майор
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски: Футбол в България едва ли ще има скоро, говорят щуроти

Началникът на Националния действен щаб за битка с ковид генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски разяснява провелата се по-рано през днешния ден среща в БФС. След нея стана ясно, че разновидностите пред клубовете за възобновяване на сезона са два. Генерал Мутафчийски дефинира всичко като " сметки без кръчмар " и даде мрачна прогноза, обяснявайки, че футбол в България надали ще има скоро.

" Това са сметки без кръчмар. Ние не знаем по кое време ще бъде вихъра на епидемията. Предполагаме, че най-високият пик ще стигнем след две-три седмици. Това съответствува с тези неща, които те си ги вземат решение. Не знам от къде ги измислят тези работи ", разяснява Мутафчийски пред БНР във връзка решенията на днешната среща на работната група към БФС. От футболната централа оповестиха, че първият вид е състезание да бъде обновено на 1 май.

" Това е цялостна дивотия. Това не е синхронизирано с щаба, нито пък сме го изговаряли с министър Кралев. Ние с него имаме прелестна връзка и си мисля, че и с него не е изкоментирано дори. Аз разбрах доводите – щели да банкрутират няколко тима и така нататък само че, всяко изключение от това, което е оповестено като общи ограничения може да навреди доста “, приключи проф. Мутафчийски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР