Началникът на КАT – Русе Михаил Манов е шокиран от

...
Началникът на КАT – Русе Михаил Манов е шокиран от
Коментари Харесай

Шефът на КАT – Русе е шокиран от обвиненията към сина му

Началникът на КАT – Русе Михаил Манов е шокиран от обвиняванията към сина му Маноел, който се оказа измежду шестимата арестувани членове на незаконна група. Снощи спецсъдът остави шестимата в ареста.

Михаил Манов е безапелационен, че постът му в полицията няма отношение към действията на сина му и няма да подава оставка.

„ Изключително шокиращо е, за всеки един татко синът му е добър. Убеден съм, че Маноел не е направил никакви престъпления”, сподели Михаил Манов.

Той акцентира, че синът му е пълновръстен жител и носи отговорност за постъпките си. „ След като е прекрачил границите на закона, надлежно ще си понесе следствията. Това по никакъв метод да се свързва с моята работа, аз съм дълготраен чиновник и прецизно съм си изпълнявал отговорностите като такъв”, безапелационен беше началникът на русенския КАТ.

--> Групата беше разрушена в събота. Смята се, че тя е била ръководена от брата на депутата от Българска социалистическа партия Георги Стоилов - Илия. Тя е формирана от 8 души и е работила от 2015 година Според очевидци Илия Стоилов работил с възприятие за безотговорност и твърдял, че има позиции в съда и полицията в Русе.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР