Началникът на кабинета „Петков” Лена Бориславова с ексклузивен коментар пред

...
Началникът на кабинета „Петков” Лена Бориславова с ексклузивен коментар пред
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Това, което чух от Гроздан Караджов и Тошко Йорданов, беше пари, пари, пари. Искаме пари

Началникът на кабинета „ Петков” Лена Бориславова с извънреден коментар пред NOVA след изказването на водача на „ Има подобен народ”, че партията напуща обединението.

„ Ние се разгласяваме срещу корупцията и за нас това е водещото начало. Всеки, който желае да стане част от държавното управление или да остане в него, би трябвало да застане зад тази кардинална позиция с дейности. Някои министри от Има Такъв Народ не са подготвени да отстояват тези принципи”, акцентира тя.
Бориславова уточни, че не е чула аргументи от Слави Трифонов за какво се изтеглят министри от кабинета. „ Това, което чух от Гроздан Караджов и Тошко Йорданов, беше пари, пари, пари. Искаме пари. Това, което ни е казано за Гроздан Караджов е, че е един посредник”, добави тя.

Началникът на кабинета изясни, че ще бъде публикувана информация по какъв начин се разходват 9 милиарда и ще се види, че това е ставало безусловно транспарантно с разпореждане на Министерския съвет.

Тя изясни, че кабинетът ще подаде оставка, когато бъдат принудени да създадат компромис, на който не са склонни и не могат да движат промените, които са дали обещание. „ Все още имаме опция да стъпваме напред”, е нейното мнение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР