Набраните средства от всяко издание инвестираме в подкрепа на децата

...
Набраните средства от всяко издание инвестираме в подкрепа на децата
Коментари Харесай

Фондация „За Нашите Деца“ официално стартира „Тази Коледа чудесата правите Вие“

Набраните средства от всяко издание влагаме в поддръжка на децата в риск и техните фамилии, с които работим. Благодарение на участниците в миналогодишната акция, през първите 10 месеца на 2019 спасихме от занемаряване 27 бебета, подкрепихме 89 деца с увреждания и компликации в развиването, помогнахме на 50 деца да живеят в любящи приемни фамилии и дарихме на 11 бебета ежедневна грижа в нашата Детска къща.

От през днешния ден до Коледа обществено виновни компании и екипи още веднъж ще сътворяват същински чудеса и ще набират средства в поддръжка на идеите на фондацията. Екипите на 20 компании към този момент избраха предизвикването, с което ще се включат в благотворителната акция в един от предпразничните дни.

Очакваме идващите благотворители, които биха желали да сътворят повече добрини за деца в потребност, да почерпят ентусиазъм и хрумвания от формалната страница на акцията - http://yourmiracles.eu/ или пък от фейсбук събитието - https://www.facebook.com/events/456251448359795/?event_time_id=456395525012054.

Ако сте част от HR екипа на обществено виновна компания, интересувате се от развиването и бъдещето на децата в ранна възраст или желаете да въвлечете своите сътрудници в сътворяването на коледни добрини, то „ Тази Коледа чудесата вършиме Вие “ чака точно Вас.

За доста от фирмите, които избират да подкрепят мощния старт за всяко дете в страната, „ Тази Коледа чудесата вършиме Вие “ се трансформира в традиция, заредена с доста смисъл и позитивни предпразнични страсти. Ето какво споделят те:

„ Мотивите ни за следващо присъединяване в акцията са свързани с непрестанната ни ангажираност да оказваме помощ на хора в потребност, изключително когато става въпрос за деца. Девня Цимент е обществено виновна компания, която се стреми да построява взаимоотношения със заинтригуваните страни на основата на взаимна ангажираност, интензивно партньорство, доверие, неприкритост и дълготрайно съдействие. Радваме се на опцията тази Коледа да създадем дружно още едно знамение! "

Магдалена Гочева – Мениждър връзки

„ Девня цимент “ АД

„ За нашия екип " Тази Коледа чудесата вършиме Вие " е събитие, което изпълва сърцата ни със примирение и съпричастност. За нас това е традиция, а не следващата благотворителна самодейност. Един миг, в който вярваш, че помагаш на някой, който има потребност от теб. Миг, в който положителното съществува и ти знаеш, че си добър. Равносметка и задоволство от това какъв брой малко е нужно, с цел да окажеш помощ на деца и родители изпаднали в потребност. Ние имаме вяра, че самодейностите, зад които застава една компания стимулира и възпитава нейния екип на обществено виновни полезности. Участието в благотворителни акции постоянно съумява да сплоти колектива. За нас дребните жестове са най-важни. Когато се съберем повече хора и компании вярващи в една идея, тогава дребният жест става огромен. Това е нашето предопределение. “

Елена Тасева – Маркетинг Компас ООД

Да сътворяваме детски усмивки и наслада е допустимо само в случай че обединим напъните си, с цел да умножим положителните каузи и актуалните чудотворци.

Включете се и Вие на email [email protected] или на телефон 0887 070 279, с цел да осигурим дружно благополучен и сигурен живот в семейство за всяко дете в България, освен по Коледа, а през всеки ден от годината!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР