Наблюдавайки топката ние можем да изпитаме вътрешното си познание, да

...
Наблюдавайки топката ние можем да изпитаме вътрешното си познание, да
Коментари Харесай

Ясновидство с помощта на кристална топка

Наблюдавайки топката ние можем да изпитаме вътрешното си знание, да открием нови сфери и плоскости от другата страна на действителността и да ги приемем образно. Всичко, което забележим в топката, може да се е случвало години преди този момент, да се случва в този момент или да следва да се случи в бъдещето. Научно към този момент е потвърдено и че посредством наблюденето в кристална топка човек може да разшири и да усили своето схващане.

Ето какво ни е належащо - лампа и топка

Методика на упражнението е следната:

В безшумно и затъмнено помещение, слагаме топката пред себе си върху маса, покрита с мрачен плат. Светлината от лампата или свещта, които се употребяват като помощни средства, би трябвало да пада от задната страна на топката. Отначало в топката ще стартира да се отразява близкото обграждане, което след малко време ще изчезне и ще се появят мъгливи области и изображения на облаци, които в действителност предшестват самото привидение.

Тези, които носят очила, би трябвало да ги смъкват. В началото би трябвало да ревизирате дали топката е сложена на вярното разстояние от вас самите, по тази причина погледнете в нея. Очите не би трябвало да са напрегнати, мускули и сухожилия по раменете и врата ви не би трябвало да се усещат и изгледът към топката би трябвало да бъде явен и отдалечен в едно и също време. Очите би трябвало да са “настроени ” на безконечност, като че ли гледаме в далечината. След няколко извършения става елементарно да настройваме погледа си по този метод.

Дишането би трябвало да е отмерено и умерено и да протича леко и пламенно. Всички рефлекси, които ви пречат прекратете последователно до цялостното им изгубване. Постепенно успокойте мислите си и се изпълнете с покой. Постепенно прогонете всички зараждащи мисли до момента в който усетите пустош.

 Гадаене с кристална топка

В топката към този момент са се появили облици и знаци. На този стадий не следва да гледате по – нататък, тъй като за в този момент единствено овладявaте техниката и трупате нужната сила. Упражненията се правят не по–често от два пъти в седмицата. След четвъртия, петия цикъл към този момент ще имате построен табиет. Тогава всяко упражнение можете да организирате дотогава, до като имате прелестно чувство по време на провеждането му. Ако почувствате отмалялост би трябвало да прекратите заниманието. От всичко обаче, най – значимо е вярно да се изтълкуват облиците, които демонстрира кристалното кълбо.

От доста време вардя един кристал, към който много постоянно се обръщам за помощ... Нищо магическо няма в сходни кристали, те са относително елементарни принадлежности – като микроскопа или телескопа, които ни дават опция да забележим обекти от природата, които нормално са невидими. Кристалите служат за фокусиране на трето око, благодарение на което можем да проникнем в даденото подсъзнание на хората и от там да извлечем обстоятелства и моменти, за които хората са се постарали да не помнят.

Далеч е мисълта, че всички кристали са еднообразно положителни. Всеки си има кристал, с който се усеща най-добре, а по в миналото отлични резултати се получават благодарение на горски смоли, а различен път благодарение на нормално стъкло. Има хора, които употребяват просто вода налята в купичка, а други употребяват черен диск...

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР