Наблюдаващото се напоследък увеличаване на случаите със заразяване с COVID-19

...
Наблюдаващото се напоследък увеличаване на случаите със заразяване с COVID-19
Коментари Харесай

Професор предупреждава хората да приемат сериозно COVID-19

Наблюдаващото се в последно време увеличение на случаите със заразяване с COVID-19 във Англия е мотив за сериозна угриженост, съобщи един от основните медицински съветници на държавното управление - професор Ван Там.

Второ денонощие подред броят на инфектираните се задържа към 3 000, което не е следено от 22 май, когато беше пикът на пандемията, съобщи БНР. Професор Джонатан Ван Там съобщи, че „ хората са се отпуснали прекомерно доста през лятото и би трябвало да стартират още веднъж да одобряват нещата съществено “. В противоположен случай Англия ще преживее сложни месеци напред, добави професорът.

Тревожен факт е, че се следят от ден на ден заразявания на по-млади хора. Коментарите на Джонатан Ван Там идват в миг, когато на от ден на ден места на Острова се постановат местни карантини. По-строгите ограничения влязоха в действие от среднощ в огромни елементи на Западна Шотландия. Вечерта карантина ще бъде наложена и в уелското графство Карфили. Професорът прикани ръководителите на националното опазване на здравето и политиците да помислят по какъв начин да се оправят с вируса освен в този сериозен миг, а и през идващите 6 месеци чак до пролетта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР