Наблюдаваме неспирни борисовки - идеята им е да отклоняват общественото

...
Наблюдаваме неспирни борисовки - идеята им е да отклоняват общественото
Коментари Харесай

Кирил Петков: Европейски лидери ми признаха, че 10 години Борисов ги е лъгал за Шенген

Наблюдаваме неспирни " борисовки " - концепцията им е да отклоняват публичното внимание от значимите проблеми. Направиха машините принтери, само че приказват за " Джемкорп ", приказват за " Марици " -те и така нататък, всичко е за отклонение на вниманието.

Това разяснява в ефира на БНР съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

 

По думите му тази седмица стартира шоуто на Борисов: " Очаквам монолози, чакам екипна игра, чакам анализатори да изясняват по какъв начин ГЕРБ доста желаят да създадат държавно управление, само че не могат ", сподели някогашният министър председател.

В понеделник президентът Румен Радев ще връчи първия изследователски мандат на посочен от ГЕРБ-СДС претендент за министър-председател.

 

По отношение възможните диалози за сформиране на държавно управление с втория мандат Петков изясни: " Взимайки решението за хартиената бюлетина тези хора от " хартиената коалиция " споделиха, че не желаят да ръководят, а споделят " желаеме да отидем на избори по новите правила ", като акцентира, че гласувайки за Политическа партия хората не получават изненади - споделили сме, че гласуваме срещу ГЕРБ и ще го създадем. В този смисъл, по думите на Петков, хората на Борисов са минали през техните условия " като валяк ".

 

По тематиката с решението на Нидерландия да блокира България за Шенген Петков изясни, че до момента в който е бил министър председател на визитите си в Брюксел е чувал следното: " Премиери от Европа са ми казвали по какъв начин те 10 години знаят защо става въпрос в България и знаят, че Борисов ги е лъгал. Те споделят: знаехме, че " Капитан Андреево " и " Росенец " са пробити. Казваха ми, че до момента в който има късмет Борисов да се върне, те нямат доверие, че Шенген в действителност ще работи ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР