Наблюдавам жените от най-ранното си детство и мисля, че жената

...
Наблюдавам жените от най-ранното си детство и мисля, че жената
Коментари Харесай

Когато една жена затвори вратата, тя е наистина затворена - КРИСТОФ ЛАМБЕР

Наблюдавам дамите от най-ранното си детство и мисля, че дамата има храброст и увереност, които нямат нищо общо с мъжките.

Мъжът е много нестабилно и в основата си едва създание.

Мисля, че това, което дамите харесват у мъжете, е детската им страна, тъй като всяка жена има мощен майчински инстинкт.

Жената има невероятната дарба да приема нещата доста дълго време. Тя приема, тя търпи, само че в деня, в който каже „ не ”, това значи не.

А когато един мъж споделя „ не ”, това постоянно значи малко „ да ”. Той напуща дамата, прави скандал, затръшва вратата, само че тя постоянно остава леко отворена. Защото той чака тя да каже: „ Върни се, скъпи. “

И в противен случай – когато една жена затвори вратата, тя е в действителност затворена. Докато това обаче стане, може да минат години.

Същото е и във връзка с секса. Мисля, че когато една жена изневерява на мъжа си, това значи, че двойката има същински проблем.

А когато един мъж мами жена си, главата му не взе участие в това, което се случва. Става дума единствено за секс. Разбира се, това не значи, че човек би трябвало да го прави, само че актът няма същия смисъл.

Мисля, че дамите са доста по-праволинейни. Когато една жена обича, тя не се поддава на сексапил. Това не значи, че не поглежда другите мъже, както ние гледаме някоя красива жена, не.

Но аз познавам доста мъже, по този начин наречения вид „ мачо ”, които имат такова его, че се слагат на едно несъществуващо равнище.

Те се хвалят на приятелите си със своите случки, описват с кого са мамили дамите си.

Когато обаче ги попиташ: „ А не мислиш ли, че жена ти прави същото ”, ще отговорят: „ Моята жена? Никога! ” Доста е неуместно.

Жените не постъпват по този начин и по тази причина им се удивлявам. Но това, поради което най-вече ги обичам, е тяхната удивителна дарба, която ние, мъжете, в никакъв случай няма да имаме – да носят и раждат деца.

Това е толкоз необикновено. Бих желал да мога да схвана какво е възприятието да носиш в себе си две същества.

Освен това чакам с неспокойствие жена да стане президент, тъй като дамите са първенци на организацията и контрола. Понякога прекомерно.

Мисля, че когато дами станат президенти, доста неща ще се подобрят. Имам право да го кажа, тъй като съм мъж. Може да не се хареса на някои от нас, само че аз споделям каквото мисля.

Ние, мъжете, имаме моменти на уязвимост, които са очарователни, само че има върху какво да се работи.

Кристоф Ламбер е френско-американски артист, сценарист, продуцент и публицист, роден на 29 март 1957 година Първата си огромна роля получава през 1984 година във кино лентата на Хю Хъдзън „ Тарзан от рода Грейстоук “ по книгата на Едгар Бъроуз .

Със идната си роля в „ Метро ” на Люк Бесон става прочут, като за превъплъщението си в облика на Фред получава премия „ Сезар “. Следват функции в „ Шотландски войник “, в който си партнира с Шон Конъри , „ Сицилианецът “ на Майкъл Чимино и „ Да убиеш духовник “ на Агнешка Холанд , „ Аз те обичам “ на Марко Ферери , „ Ход с коня “, „ Макс и Джеръми “, „ Северна звезда “ и други Автор е на два романа.

Кристоф Ламбер е снимал три пъти в България – лентите „ Версенжеторикс ”, „ Далида ” и годината на дивия заек ”. Освен това той взе участие във кино лентата на Ники Илиев „ Чужденецът ”.

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР