Наблюдава се оптимизъм, който се събужда в българската нация. ГЕРБ

...
Наблюдава се оптимизъм, който се събужда в българската нация. ГЕРБ
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Горд съм с това, което е БСП днес


" Наблюдава се оптимизъм, който се разсънва в българската нация. ГЕРБ продължава да управлява най-големите общини и градове в страната. На идващите локални избори ще бъде същинското събуждане и смяна. Поставили сме си същите цели като в предходната акция. Три години редовно поставяхме въпроса за неоснователно избиваните стада в Странджа, застанахме зад хората и се опитахме да решим казуса. Системата, която ГЕРБ си бяха построили,беше непробиваема. Битката продължава, би трябвало да има правдивост и отмъщение за хората и отговорните би трябвало да бъдат осъдени. Показахме, че колкото и да се пробват да ни потискат с властнически режими, нацията рано или късно ги отхвърля ", съобщи Кристиан Вигенин, лидер на листата на " Българска социалистическа партия за България " в Ямбол в " Думата е ваша " по БСТВ.

Вигенин изясни кои партии са статукво и за какво Българска социалистическа партия не е една от тях: " Ние години наред сме единствена съпротива на ГЕРБ, понесохме толкоз удари. Оцеляхме и съм горделив с това, което е Българска социалистическа партия през днешния ден. Всички проблеми и корупционни практики, за които говорихме, се потвърдиха. Трябва да се проверяват в съда тези неща. Новата реинкарнация на част от водачите буди неразбиране, може да се нарекат смяна, само че отхвърлям правото им да назовават Българска социалистическа партия статукво. Ако желаят да има същинска смяна в България, ще би трябвало да работят с нас, всичко друго са празни думи, хвърлени напразно. В нашата листа имаме доста готови хора. Една от огромните разлики по отношение на тази и предходната акция е, че Българска социалистическа партия се отвори и събра към себе си нови партии и придвижвания, с които се явяваме дружно. Искаме да покажем на обществото, че печели обединяването, а не разединението. Политиката на ГЕРБ всички тези години беше " разделяй и владей ".

" Ямбол стана прочут с проблемите в Ямболската болница и напъните всички тези години да бъде приключена новата постройка. Отделенията в болничното заведение нямат връзка между тях, това е единственият подобен случай в страната. Основното заричане на ГЕРБ беше нова болница и това в никакъв случай не се случи. Българска социалистическа партия подсигурява, че Ямбол ще има нова болница, към този момент сме възнамерявали всичко належащо. Има села в региона, които нямат никаква връзка с останалия свят, това е неуместно. Има обитаеми места, които не са посещавани от доктор. Планирали сме програмата „ Странджа-Сакар “, която ще включва общини, чието развиване да бъде подкрепено. Ще създадем директна връзка сред образованието и потребностите на бизнеса. Нужна е добра организация и верни цели, доста бързо живота може да се промени ", уточни претендентът за народен представител.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР