Наближава 24 май – най-светлият празник, ще ми се на

...
Наближава 24 май – най-светлият празник, ще ми се на
Коментари Харесай

Павел Поппандов: На 24 май да забравим всичко, което ни разделя

Наближава 24 май – най-светлият празник, иска ми се на този ден да няма предизборни клипове, да забравим всичко, което ни разделя.

Това съобщи пред бТВ артистът Павел Поппандов. Той прикани да обърнем тил на разликите, само че не и да забравяме думите на Стоян Михайловски, трансформирали се в всеучилищен химн: „ Напред! Науката е слънце, което във душите грей! ”.

Съжалявам, само че в последните години имам възприятието, че подменихме думата просвета с необразован, а неукият е като църковна свещица – мъждука, мъждука и доста, доста бързо угасва, съобщи Павел Поппандов.

Наскоро артистът показа автобиографичната му книга. Заглавието „ Значи съм живял. Автобиография ” е изповедта на Поппандов пред публиката и излезе на пазара с логото на издателство „ Милениум “. Книгата е отдадена на всички хора, с които Павел Поппандов се среща по време на персоналния си и професионален път – на доста стойностни български артисти, актриси, режисьори и сценаристи, драматурзи, художници, композитори, оператори. Хора, които в действителност са били ярки гении, създатели със собствен личен разбираем почерк, които малко по малко потъват в давност. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР